fbpx
 

Maison - The beauty in my zone

Wimperextensions
in Den HaagAfspraak inboeken!
 

 

Maison - The beauty in my zone

Wimperextensions
in Den HaagAfspraak inboeken!
 

Life isn't perfect but your eye lashes can be

One by One WimperextensionsOne by One Wimperextensions zijn een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Onze beautysalon in Den Haag biedt deze kwalitatieve wimperextensions nu ook aan!

De extensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de wimpers worden geplakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimper rand geplakt.

Om je wimpers mooi te houden raden wij aan om na 3 á 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe geplaatst op de vrije wimpers. 

  • Altijd een mooie, volle maar zeker een natuurlijke oogopslag
  • Je voelt de One by One Wimperextensions niet
  • Bestand tegen water
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
  • Pijnloze behandeling


Maison werkt uitsluitend met de nieuwste hoogwaardige producten van het wereldbekende ‘BL Blink Lashes’. Alle producten zijn speciaal voor deze procedure ontwikkeld en goedgekeurd door de EU en niet schadelijk voor de eigen wimpers.

De BL blink Lashes wimperextensions zijn gemaakt van koreaans PBT en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de wimper extensions nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans.

Life isn't perfect but your eye lashes can be

Onze andere behandelingenNaast onze uitgebreide gezichtsbehandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in de volgende behandelingen : gezichtsbehandelingen, manicures voor zowel handen als voeten, wimper extensions, epileren & verven en harsen.
 
Afspraak Inboeken