fbpx

Hier kunt u ons vinden

Contact  • 0930 - 1730
  • 1030 - 2030
  • 0930 - 1730
  • 0930 - 1600
  • GESLOTEN
 

RouteMAISON - the beauty in my zone zit gevestigd op het Johanna Westerdijkplein 69 te Den Haag. Wij zitten gevestigd in een pand samen met MAISON - the barber in my zone. Dit is een barbershop. Zij bevinden zich aan de voorzijde en onze ingang zit gevestigd aan de achterzijde, aan het Stamkartplein (naast cafe siezo). Bij ons kan er voor de deur (op het Stamkartplein) gratis geparkeerd worden.`

Komt u met de auto?

Houd er rekening mee dat we maar een aantal gratis parkeerplaatsen voor deur beschikbaar hebben. Zijn deze bezet? Dan kunt u de auto ook parkeren in de Q-park aan het Leeghwaterplein of op het Leeghwaterplein zelf. LET OP! dit zijn geen gratis parkeerplaatsen.

Komt u met het ov?

Door onze centrale ligging is met het openbaar vervoer komen een goede keuze. U kunt uitstappen bij station Hollands Spoor. Hier stoppen verschillende trams als tram 1, 9, 11, 12, 16 en 17. Vanaf Hollands spoor is het 3 minuten lopen naar MAISON - the beauty in my zone. Ook kunt u uitstappen bij Leeghwaterplein hier stoppen tram 1, 16 en 17. Vanaf Leeghwaterplein is het 2 minuten lopen naar MAISON - the beauty in my zone.

Plan direct de route vanaf uw locatie via 9292ov.nl

Een leuke verassing

CadeaubonnenWilt u iemand verassen en verwennen? Dan kunt u bij ons terecht voor een cadeaubon van MAISON - the beauty in my zone. Leuk om te geven als bijv. Een verjaardagscadeau of bedankje. U kunt zelf het bedrag bepalen vanaf €5,00. De ontvanger van de cadeaubon is vrij om te kiezen uit alle behandelingen. De cadeaubon is alleen verkrijgbaar in de salon.
 
Afspraak Inboeken