fbpx
 

Maison - The beauty in my zone

Gespecialiseerde gezichtsbehandelingen
in Den HaagAfspraak inboeken!
 
 

Maison - The beauty in my zone

Gespecialiseerde gezichtsbehandelingen
in Den HaagAfspraak inboeken!
 

Life isn't perfect but your face can be

GezichtsbehandelingenGezichtsbehandelingen in Den Haag bij Maison the beauty in my zone. Wilt u de huid gereinigd hebben en de huidconditie verbeterd hebben? Boek dan een gezichtsbehandeling en laat uzelf verwennen.
 

Life isn't perfect but your skin can be

Toelichting gezichtsbehandelingOppervlakte reiniging

Voor de eerste stap van onze gezichtsbehandelingen gebruiken wij de Everyday Phyto cleansing milk. Deze reinigt de huid, verwijdert make-up en geeft een fris gevoel. De cleansing milk bevat voedende, anti-oxidatieve, huid beschermende en huid verbeterende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn onder andere: Japanse roos, squalane en sweet orange extract.

Diepte Reiniging

De tweede stap bij onze gezichtsbehandelingen is een enzymatische peeling. Door de verlaging van de pH-waarde wordt de huid extra verweekt, waardoor de poriën gemakkelijker te ledigen zijn. Ook de dode huidcellen laten makkelijker los. Nadat de dode hoorncellen verwijderd zijn, zal de huid zacht en glad aanvoelen, zijn de poriën verfijnt en voelt de huid weer fris en goed doorbloed aan. Onze peeling bevat o.a. : melkzuur, tamarinde en tropical fruit extract.

Huidanalyse

Bij de huidanalyse gaan we de huid bekijken en aanvoelen. Dit is een essentieel onderdeel van uw gezichtsbehandeling. Hierdoor is goed advies voor de huid mogelijk. We zullen de rest van de behandeling aanpassen op uw huidtype. Ook leggen wij uit welke producten er geschikt zijn voor uw huid en het gebruik ervan.

Onzuiverheden verwijderen

Tijdens dit onderdeel van onze behandelingen halen we milia (gerstekorrels), comedonen (mee-eters) en talgophopingen weg.

Gezichtsmassage

Een massage zorgt voor het verbeteren van de doorbloeding van de huid. Ook verlicht een gezichtsmassage stress en neemt het hoofdpijn weg. Je verlaat onze beautysalon weer opgewekt en fris!

Masker

Onze gezichtsmaskers worden aangepast aan uw type huid. Dit hebben we eerder al vastgesteld in de huidanalyse. Zo kunnen we het perfecte gezichtsmasker bij u aanbrengen, speciaal voor uw huidtype.

Dagverzorging

De laatste en stap van onze gezichtsbehandeling is de dag verzorging. Eerst wordt de huid na behandeld met de zachte, verfrissende en kalmerende Everyday Phyto Aloë Vera tonic. De pH waarde wordt op een zeer milde wijze hersteld, waardoor de huid beter wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarna wordt er een dagcrème aangebracht die speciaal voor uw huid geschikt is. Deze is vastgesteld naar aanleiding van de huidanalyse.

Afspraak inboeken!

Wij werken met de volgende productlijn

Improve SkincareDe voordelen van Improve Skincare

  • Improve skincare is een jong merk dat zich uitsluitend richt op huidverbetering.
  • De producten van Improve skincare bestaan enkel uit zuiver, natuurlijke ingrediënten en kwalitatief hoge werkstof complexen, die in de hoogst toegestane dosering zijn gebruikt.
  • Hierdoor is Improve skincare een van de meest effectieve productlijnen van Nederlandse bodem, met duidelijk zichtbare verbetering van de huidkwaliteit op zeer korte termijn.
  • Intensieve samenwerking tussen beautyprofessionals en het laboratorium, maakt dat het product is opgezet naar de wensen van de klant. Doordat er geen partij tussen Improve Skincare en de beautyprofessionals zit, kan Improve Skincare direct op de wensen van de klant inspelen.
  • Improve Skincare houdt de schijn niet op, er wordt niet gekozen voor een extreem luxe verpakking die toch niets voor de huid doet. Zo krijgt u waar voor uw geld.
  • Doordat Improve Skincare direct uit het laboratorium aan schoonheidsspecialistes wordt verkocht, worden verbeterde formules toegepast wanneer deze beschikbaar zijn. Hierdoor is Improve Skincare een zeer innovatief merk.
  • In Nederland is ieder cosmeticamerk gebonden aan regels qua maximale werkstofpercentages. Improve Skincare heeft gekozen voor de hoogst toegestane percentages actieve ingrediënten. Zo haalt u het meeste uit het product.
  • In Nederland is geen enkel merk volledig natuurlijk. Waar de keuze mogelijk is voor een natuurlijk alternatief in plaats van een chemische toevoeging, kiest Improve Skincare altijd voor het natuurlijke alternatief.
  • Improve Skincare is dierproefvrij.

Afspraak inboeken!

Voor de acne gezichtsbehandeling werken wij ook met Meditopics.

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid, is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen.

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. U zult ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines.

Life isn't perfect but your face can be

Onze andere behandelingenNaast onze uitgebreide gezichtsbehandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in de volgende behandelingen : manicure's voor zowel handen als voeten, wimper extensions, epileren & verven en harsen.
 
Afspraak Inboeken